Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, primele declarații despre relația lor: „Este mult, mult mai

De aproximativ trei ani, fosta prezentatoare TV Andreea Marin (44 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, primele declarații despre relația lor: „Este mult, mult mai

De aproximativ trei ani, fosta prezentatoare TV Andreea Marin (44 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu (34 de ani), consul al României în Libia.

Recent, bărbatul a vorbit pentru prima oară despre relația lor. Deși există o diferență de vârstă de 10 ani, Andreea și Adrian formează un cuplu foarte solid și totodată discret.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, primele declarații despre relația lo

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a spus Adrian, la Antena Stars

„Locuim împreună, e o relație care ne împlinește pe amândoi. Suntem practic o familie”, spunea și Andreea Marin, în urmă cu ceva timp,

„Nu mi-am neglijat relaţiile. Eu am dăruit foarte mult. Unii oameni merită ceea ce le dăruieşti, alţii nu se ridică la nivelul aşteptărilor.

Cel mai mult îmi plac la partenerul meu de viaţă bunătatea profundă, inteligenţa, umorul şi eleganţa.

După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul.

Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, mai aduga Andreea Marin, potrivit Click!.

Andreea Marin a trecut prin trei mariaje

Fosta prezentatoare TV a trecut prin trei mariaje. În anul 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu directorul de marketing Cristian Gheorghiță. Trei ani mai târziu, în 1998, cei doi s-au despărțit.

Cu o carieră înfloritoare, Andreea Marin și-a continuat viața, iar, în anul 2006, s-a căsătorit cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani).

Un an mai târziu, în 2007, Andreea a devenit mama unei fiice, Ana Violeta (12 ani). În 2013, cuplul a divorțat însă menține legătura, pentru amândoi pe primul loc fiind creșterea fiicei lor.

După divorț, Andreea l-a cunoscut pe cel de-al treilea ei soț, Tuncay Öztürk. Relația au oficializat-o în 2014, separându-se doi ani mai târziu, în 2016.