Andreea Antonescu, pentru prima oară în rochie de mireasă

Andreea Antonescu așteaptă să semneze actele de divorț cu afaceristul Traian Spak

Andreea Antonescu, pentru prima oară în rochie de mireasă

Andreea Antonescu așteaptă să semneze actele de divorț cu afaceristul Traian Spak, iar între timp a mai consumat o relație de o lună cu reporterul Ștefan Manolache. Până să spună încă o dată „Da!” în fața altarului, Andreea Antonescu a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă pentru o ședință foto specială publicată de revista „Ghidul Miresei”.

Într-un cadru pitoresc de munte, la Valea Doftanei, Andreea Antonescu (37 de ani), jumătatea trupei Andre, a strălucit în zece rochii de mireasă, într-un pictorial pentru revista „Ghidul Miresei”.

Publicația va fi lansată în cadrul celui mai mare târg de nunți ce va avea loc în perioada 22 - 24 noiembrie 2019 la Romexpo, unde Andreea Antonescu va defila în rochie de mireasă în cadul unei prezentări de modă. Este o premieră pentru ea să se vadă îmbrăcată astfel, având în vedere că nu a făcut cununia religioasă cu Traian Spak, soţul de care se pregăîteşte să se separe şi în acte. "Dacă până acum nu am îmbrăcat vreodată o rochie de mireasă, pentru această ședință foto am schimbat 10 ținute. Vă aștept cu mare drag vineri (22 noiembrie) la Romexpo unde voi și defila pentru prima dată în cadrul celui mai mare târg de nunți, Ghidul Miresei", a notat Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram. 

Andreea Antonescu își dorește o nuntă pe plajă

Chiar dacă urmează să semneze actele de divorț cu Traian Spak și nu are încă o relație stabilă după despărțirea de Ștefan Manolache, Andreea Antonescu vorbește optimistă despre o viitoare nuntă a ei. „Dacă mi-aș organiza nunta, aș vrea să fie undeva pe o plajă, decorațiunile să fie în culori pastelate, iar oamenii de lângă mine să fie cei mai importanți din viața mea... adica ceva simplu, fără prea multă zarvă. Cu siguranță aș apela la o firmă specializată, dar Fecioara (zodia - n.r.) din mine ar veni la final să-și pună amprenta într-un fel... Nu pot altfel, chiar dacă știu că lucrez cu profesioniști”, a spus Andreea Antonescu pentru revista „Ghidul Miresei”.