Bianca Drăgușanu, dezvăluiri tulburătoare făcute în prag de Crăciun

Viața Biancăi Drăgușanu a fost dintotdeauna supusă controverselor, situațiilor limită, momentelor periculoase.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri tulburătoare făcute în prag de Crăciun

Viața Biancăi Drăgușanu a fost dintotdeauna supusă controverselor, situațiilor limită, momentelor periculoase. Fie că atrage situațiile periculoase, fie că pur și simplu îi sunt date.

Bianca Drăgușanu a fost nevoită, de multe ori, să dea piept cu situații de-a dreptul periculoase.

În prag de Crăciun, culmea, au ieșit la iveală o serie de declarații pe care le-a făcut fosta soție a lui Victor Slav acum ceva timp. „Mă răpea de pe stradă, mă sechestra. Mă ducea în pădure, mă bătea și îmi spunea: „Urlă! Urlă dacă vrei să urli', își amintește Bianca Drăgușanu!

Mi-era teamă că vor urma mama și sora mea. Este un dobitoc. Ar trebui închis și supus aceluiași tratament. M-am lăsat prostită de niște lacrimi. A venit la mine la spital și a început să plângă. L-am întrebat de ce nu s-a oprit.

Mi-a cerut iertare după șase luni în care am fost imobilizată la pat. Am stat șase luni internată la Floreasca', si-a adus ea aminte.

„Am rămas cu probleme fizice. Trebuia să găsesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. Problemele mele abia atunci au început. M-a lovit într-o zona în care eu eram foarte sensibilă, la picior, unde eu aveam deja probleme', a povestit Bianca Drăgușanu despre bărbatul de care se îndrăgostise la doar 20 de ani.

Declarațiile acestea vin, parcă, să redeschidă o rană pe care Bianca Drăgușanu ar fi vrut-o închisă. Pe de altă parte, nici relația tumultuoasă pe care o are cu Alex Bodi nu pare să o ajute.

Nu o dată s-a zvonit că desele despărțiri ale celor doi au la bază episoade violente în care blonda cade victimă