Catanga a filmat pentru cinci Revelioane după infarct

La 4 luni de când a văzut moartea cu ochii, Cornelia Catanga este mai în formă ca oricând

Catanga a filmat pentru cinci Revelioane după infarct

La 4 luni de când a văzut moartea cu ochii, Cornelia Catanga este mai în formă ca oricând, iar televiziunile se întrec în a o invita să filmeze pentru programele de Revelion. Cântăreaţa de muzică lăutărească a filmat deja, pentru patru posturi de televiziune, Realitatea Plus, România Tv, Antena 1 şi Antena Stars şi va mai filma pentru TVR.

Cornelia Catanga (61 ani) este mai în vervă ca niciodată! La 4 luni de la infarct, interpreta de muzică lăutărească a filmat la patru posturi de televiziune pentru programele de Revelion 2020, iar zilele acestea, ea va mai filma încă două programe artistice. Mai întâi, cântăreaţa a fost invitată să cânte în programele de Revelion ale posturilor România TV, Realitatea Plus, Antena 1 şi Antena Stars. La acesta din urmă cântăreaţa va apărea pe 31 decembrie de la ora 20.00 la ora 22.00, în emisiunea ”Agenţia VIP”, prezentată de Cristian Brancu, unde a îmbrăcat rochiile realizate de Sonia

Trifan. La Antena 1, Catanga a filmat într-o ediţie specială de sărbători a emisiunii ”Te cunosc de undeva” în nişte ţinute de lux scumpe de la SunGate Vogue, de la care se îmbracă artiste precum Antonia. Luna viitoare, ea va mai filma şi pentru emisiunea de Revelion prezentată de Dan Negru la acelaşi post, Antena 1, şi  a mai fost invitată să filmeze într-un program special de Revelion de la TVR, semn că artista şi-a recăpătat puterile şi este pe val. În urmă cu patru luni, Catanga a trecut printr-o mare cumpănă. A suferit un infarct pe 14 iulie şi a fost internată de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirurgicală pentru ca medicii să-i monteze un stent.

Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun.  În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă. Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic  trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut”, ne spunea Catanga.

În ultima perioadă, Cornelia Catanga a slăbit în jur de 27 de kilograme şi a avut mai multe probleme de sănătate, cântăreaţa confruntându-se cu o depresie care i-a afectat şi mai mult starea de sănătate. 

Anul trecut, artista a fost internată fiind diagnosticată cu retinopatie pigmentară evolutivă. „Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă“, declara Cornelia Catanga pentru Click!.

Cei trei locuiesc cu chirie, după ce, în urmă cu 4 ani, banca le-a luat casa din Chitila: ”N-am mai avut bani pentru rate. Cornelia este totul, ea aduce bani în casă”, a mai adăugat Aurel Pădureanu.