Celine Dion, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei Couture de la Paris

De-a lungul carierei sale, Céline Dion s-a remarcat nu doar datorită vocii senzaționale, ci și stilul vestimentar îndrăzneț

Celine Dion, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei Couture de la Paris

De-a lungul carierei sale, Céline Dion s-a remarcat nu doar datorită vocii senzaționale, ci și stilul vestimentar îndrăzneț. Cel mai curând, la Săptămâna Modei Couture de la Paris, artista a purtat piese care mai de care mai spectaculoase.

De la piesele haut couture la ținutele sale de zi cu zi, cântăreața a evoluat atât de mult încât ne este greu să acceptăm că o săptămână ar putea trece fără ca artista să ne impresioneze.

Celine Dion, apariție spectaculoasă la Săptămâna Modei Couture de la Paris

A șocat și a surpris în outfituri pe care doar ea le-ar fi putut purta cu succes. S-a remarcat într-o ținută inspirație a anilor ’90, într-un costum de baie asortat unui sacou, într-un top din pene roz și blugi asimetrici, precum și în multe alte astfel de apariții atipice.

La prezentarea de modă a designerului Alexandre Vauthier, artista și-a făcut apariția într-o rochie ivoar mini, fără umeri și cu mâneci supradimensionate. Deși a primit numeroase critici privind silueta ei, cântăreața de origine canadiană și-a etalat cu încredere picioarele tonifiate.

Cum își menține fizicul tonifiat la 51 de ani, vă întrebați? Artista practică baletul alături de unul dintre dasatorii (care-i este și iubit) ei, Pepe Muñoz.

„Ne încălzim, iar apoi improvizăm în mare parte”, a mărturisit artista într-o conferință de presă. „Fac asta de patru ori pe săptămână. Muncesc din greu, însă îmi place să fiu activă.

Povestea de dragoste dintre Céline Dion și regretatul ei soț, René Angélil

Cuplul s-a cunoscut în anul 1980, după ce unul dintre frații cântăreței i-a trimis managerului o casetă cu ea cântând. Céline a fost invitată apoi la o audiție în Quebec.

Un an mai târziu, bărbatul și-a ipotecat locuința pentru a-i finanța adolescentei cariera. Apoi, în 1987, cuplul a avut prima întâlnire oficială.

Abia cinci ani mai târziu și-au făcut făcut relația publică. „Mi-era teamă de ce va zice lumea”, spunea managerul.

Céline dimpotrivă, voia ca lumea să știe. În 1991, s-au logodit. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie fabuloasă în 1994, la Basilica Notre-Dame din Montreal.

După multe încercări eșuate, cuplul a binevenit pe lume un fiu în anul 2001. Nouă ani mai târziu, în 2010, cuplul a mai binevenit doi fii, gemenii Nelson Mandela și Edd Marnay.

În 2013, managerul a fost diagnosticat a doua oară cu cancer. René Angélil s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2016, după o luptă curajoasă cu o boală cruntă.

În prezent, artista are o relație cu Pepe Muñoz, un dansator în vârstă de 35 de ani.