Cum să te accesorizezi simplu și corect pe timpul verii

În timpul iernii este mult mai ușor să găsești accesoriile potrivite pentru orice ținută

Cum să te accesorizezi simplu și corect pe timpul verii

În timpul iernii este mult mai ușor să găsești accesoriile potrivite pentru orice ținută. Vara, când ținutele sunt mai sumare și vrei să eviți să îți încarci prea mult outfitul, lucrurile se schimbă radical, mai ales când te gândești că trebuie să găsești accesoriile ideale pentru un tricou și o pereche de pantaloni scurți, ca să ieși puțin din banal.

Așa cum este și de așteptat, primul obiectiv în timpul verii este simplitatea. Ce e mult poate deveni sufocant, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignori complet aspectul accesoriilor potrivite.

Cum să te accesorizezi simplu și corect pe timpul verii:

O pereche de ochelari

Ochelarii de soare pot funcționa de minune ca o piesă centrală de accesorizare pentru tine pe timpul verii. Ai grijă ca modelul sa fie potrivit pe forma feței tale și să se muleze perfect pe nuanțele de vară pe care le alegi pentru vestimentația zilnică. Poți aduce mai multă exuberanță în look-ul tău folosind ochelari de soare cu rame aprins colorate, care s-ar putea potrivi indiferent de hainele pe care le porți, atâta timp cât nu sunt de birou.

Cerceii

Dacă ești în căutarea unui look minimalist sau clasic, bijuteriile pot fi cel mai bun prieten al tău pe timpul verii. Avantajul acestora este că aduc un plus de eleganță oricărui outfit, iar dacă nu știi ce să porți poți încerca cercei de la Teilor, îndeajuns de discreți cât să se potrivească indiferent de context, însă capabili să ofere și o linie fină look-ului tău de vară.

Un colier

Dacă vrei cu adevărat să ieși în evidență vara asta, atunci poți impresiona cu ajutorul unui colier impunător, care să iasă din tipar prin dimensiunile sale. Dacă alegi o astfel de variantă, asigură-te că iei un o piesă plină de culoare, perfectă pentru atmosfera de vacanță pe care orice vară o inspiră.

O pălărie

Pălăriile pot fi accesorii care aduc o nuanță subtilă de eleganță sau de spirit relaxat, liber și casual, atunci când știi să le alegi. Mergi pe timpul verii pe culorile neutre, care sunt extrem de avantajoase indiferent de nuanța tenului tău. În orice caz, evită culorile închise cum ar fi negrul sau nuanțele de gri.

Geanta

Știm cât de greu este să găsești o geantă bună în zilele noastre. Cum aproape toate modelele sunt foarte slab compartimentate, tot ce mai poți alege acum este cum arată. La fel ca în cazul pălăriilor, culorile neutre îți vor garanta faptul că nu poți da greș cu outfitul tău, iar dacă ești în căutarea unui model ideal, caută ceva care să inspire cât mai puțin ideea de birou.

Nu-ți fie teamă de culorile vii

Dacă pe timpul iernii culorile reci sunt cele mai indicate, vara este momentul perfect să scoți din garderobă toate culorile vii pe care le ai la îndemână. Fie că vorbim despre o pereche de pantaloni de o culoare țipătoare, fie de un accesoriu care iese din tipare prin nuanța sa ori o bijuterie supradimensionată, cât timp mergi pe culori vii totul va fi perfect. Ai grijă să alegi mereu un singur element care iese în evidență, nu o întreagă colecție.