Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos

În trecut, Roxana Vancea reușea să iasă în evidență grație formelor sale generoase, bustul ei impresionant făcând furori în rândul bărbaților

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos

Dacă acum are un corp tonifiat pentru care muncește intens în sala de fitness, a fost o vreme când Roxana Vancea avea mai multe kilograme în plus, iar comparând imaginile de atunci cu cele din prezent, vedeta este de nerecunoscut. Uite cum arată dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos.

În trecut, Roxana Vancea reușea să iasă în evidență grație formelor sale generoase, bustul ei impresionant făcând furori în rândul bărbaților. Cu toate acestea, în momentul în care kilogramele în plus au devenit tot mai vizibile, vedeta a decis să își schimbe radical stilul de viață, lucru care a dus la o transformare fizică spectaculoasă.

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos. A dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi!

Roxana Vancea petrece foarte mult timp în sala de fitness, dar acesta nu este singurul detaliu care o ajută să fie într-o formă fizică de invidiat. Vedeta recunoaște că și alimentația joacă un rol foarte important în tot acest proces, astfel că, deși face sport în mod constant, nu poate mânca orice și oricând. Timp de 6 zile pe săptămână, Roxana Vancea are un regim alimentar foarte strict, iar în a șaptea zi își permite să trișeze și să consume acele alimente “interzise”.

Gătesc în fiecare zi. Bunica mea m-a învățat să gătesc, dar în general gătesc de dietă. Eu prefer mâncărurile oltenești. Îmi plac sarmalele, gogoșile, îmi plac dulciurile în general, dar mănânc sănătos. Nu mănânc exact ce aș vrea eu să mănânc. Îmi gătea bunica foarte mult când eram mică și m-a învățat și pe mine să gătesc. Țin dietă. Mănânc 6 zile pe săptămână foarte sănătos, iar a șaptea zi mănânc ce vreau eu. Dieta mea este bazată pe foarte multă proteină, mai puțini carbohidrați, e o dietă low-carb. E o dietă echilibrată, am și grăsimi esențiale, am și carbohidrați sănătoși și multă proteină.”, a spus Roxana Vancea, potrivit protv.ro.

Dieta cu care Roxana Vancea a slăbit spectaculos este dieta low-carb, un regim alimentar care are la bază un aport ridicat de proteine, combinate cu grăsimi sănătoase și foarte puțini carbohidrați.

Foto: facebook, instagram