Este trendul momentului! Cum să porți puloverul dacă îți dorești o ținută stylish?

Este sezonul puloverelor și deși par acele piese vestimentare care cu greu pot fi purtate

Este trendul momentului! Cum să porți puloverul dacă îți dorești o ținută stylish?

Este sezonul puloverelor și deși par acele piese vestimentare care cu greu pot fi purtate astfel încât să contribuie la construirea unei ținute stylish, lucrurile sunt foarte simple în realitate. Un nou trend scoate la lumină puloverele, iar vedetele au fost primele care l-au încercat.

Să porți un pulover este simplu, însă să îl porți cu stil se poate dovedi puțin mai complicat. Până acum am putut vedea peste tot ținute în care gecile sau sacourile erau purtate fie pe umeri, fie lăsându-i la vedere, iar acum aceste trend este înlocuit de unul nou și care a fost promovat în majoritatea prezentărilor de modă.

Cum să porți puloverul dacă îți dorești o ținută stylish?

Puloverul, acest articol vestimentar considerat la prima vedere banal, poate transforma complet o ținută normală într-un outfit care să întoarcă toate privirile. Nu trebuie să îl îmbraci, ci să înfășori mânecile în jurul gâtului, la fel cum faci în mod normal cu o eșarfă. Acesta este trendul momentului, iar dacă porți puloverul alături de o cămașă albă, de un tricou sau chiar de un top cu o croială simplă, poți da un plus de valoare întregii ținute.

“Trendul poate părea ușor ridicol la prima vedere, dar se dovedește foarte util. Suntem într-o perioadă de tranziție, ceea ce înseamnă că nu avem mereu nevoie de un strat gros de îmbrăcăminte, astfel încât puloverul purtat așa nu este doar o alegere inspirată din punct de vedere estetic, ci este și o modalitate prin care poți îmbrăca ceva mai gros atunci când este nevoie. Spre deosebire de alte trenduri, acesta este simplu de pus în practică pentru că avem cu toții pulovere și e nevoie doar să fim creativi.”, a spus Lucas Armitage, stilist și creator de modă.

Acest trend este inspirat din stilul masculin, dar se potrivește perfect și doamnelor. Vedetele internaționale deja l-au încercat și s-au declarat mulțumite.