Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Porcul este binevoitor față de șobolan

Horoscopul chinezesc 2019. Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului începe pe 5 februarie 2019 și se încheie pe 24 ianuarie 2020. Porcul este binevoitor față de șobolan. Anul acesta vei scăpa sistematic din tot felul de încurcături produse, de obicei, tot de tine. Citește prviziunile în detaliu!

Cele mai bune luni ale anului vor fi pentru tine martie, august și decembrie. Fii foarte prudentă în februarie, aprilie, mai și octombrie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului: DRAGOSTE

Va fi anul distracției nelimitate. Uneori, chiar ar fi bine să mai pui câte o limită. Dacă nu ai un partener constant, anul acesta vei flirta din plin. Numai că vei transmite deseori semnale greșite și te vei alege cu câte o umbră de care va fi greu să scapi. Este posibil chiar să nimerești într-un triunghi amoros.

Dacă ești căsătorită sau te afli într-o relație permanentă, atenție la intruși! Vei fi țintită și vânată de o persoană aventurieră și nesocotită. Nu-I da apă la moară pentru că o să-ți faci necazuri nemeritate.

Norocul în dragoste poate fi stimulat cu bijuterii galbene, de jad sau cristal – în cazul femeilor. În cazul bărbaților, accesoriile cu verde sau roșu sunt benefice.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului: BANI

Va fi un an obișnuit, de nivel mediu în privința situației financiare. Deși vei face mai mulți bani decât anul trecut, impredictibilitatea te va face să te simți mai puțin confortabil. În tranzacțiile importante, bărbații îți vor fi de ajutor. Sfătuiește-te cu un prieten bărbat. Mergi la un agent sau vânzător bărbat.

Verdele și roșul sunt culorile succesului tău financiar. Fie că le porți, fie că ții obiecte de aceste culori în birou – trebuie să te asiguri că le ai mereu în preajmă.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului: CARIERĂ

Cariera ta poate beneficia de pe urma unor inițiative proprii, a câștigării unui grad sporti de independență. Anul acesta, nativii în Zodia Șobolanului vor avea succes mai ales în domenii legate direct de ființa umană. Poate fi vorba despre alimentație, despre sănătate și îngrijire, chiar despre modă sau fotografie profesională.

Lucrul part-time sau pe bază de comision te avantajează mai mult decât cel cu program și venituri fixe.

Din nou, bărbații îți vor fi de cel mai mare ajutor. Fie că apare un prieten cu o propunere, fie că un potențial colaborator ți se adresează, fie că te ghidează un bărbat cu mai multă experiență din familie.

Anul Porcului de Pământ pentru Zodia Șobolanului: SĂNĂTATE

La un moment dat, nu mult după începutul anului, poți să-ți propui niște schimbări. Dacă vrei să renunți la o dependență, ai șanse considerabile s-o faci. Din nou, cu ajutorul unui bărbat care să te susțină. Poate fi un psihoterapeut, dar poate fi chiar partenerul tău de viață. În aceeași măsură, ai șanse să începi un regim alimentar mai ușor și mai sănătos, un program de exerciții fizice și orice crezi că e de folos sănătății tale.