Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Balanță. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Venus avansează pe data de 20, iar încrederea în tine crește

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Balanță. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Venus avansează pe data de 20, iar încrederea în tine crește. Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Balanță te descrie ca plină de farmec și de inițiativă în dragoste. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Balanță: CARIERĂ ȘI BANI

În jurul datei de 6, majoritatea planetelor se vor afla în jumătatea superioară a hărții tale astrale. Înseamnă că vei avea nevoie de comunicare și colaborare pentru a-ți atinge obiectivele. Cariera va fi mai importantă și te va solicita mai mult decât viața personală.

Intrarea lui Saturn în Gemeni implică pentru Balanță o creștere a capacității de organizare și de acțiune. Banii vor veni repede și ușor până pe data de 20. Partenerul sau prietenii vor avea un rol important în succesul tău financiar.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Relația de cuplu pare fericită și armonioasă în această perioadă. Nu va fi timp de discuții și de despicat firul în patru. Asta va fi reconfortant și vă va face să folosiți eficient timpul petrecut împreună. Veți ieși mult în societate și vă veți lărgi cercul de cunoștințe.

Dacă nu ești într-o relație, nici nu-I vei simți lipsa. Te vei simți foarte bine între prieteni și cunoștințe cu care vei împărtăși multe puncte de interes.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Saturn în Gemeni îți va influența în bine și sănătatea. Nivelul de energie va fi unul bun și se va menține constant pe tot parcursul lunii. Nu vor interveni solicitări ieșite din comun luna aceasta, deci un regim de viață echilibrat va fi suficient ca să te simți constant bine.