Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Berbec. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Berbec arată că drumul ascendent continuă dar e plin de peripeții

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Berbec. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Berbec arată că drumul ascendent continuă dar e plin de peripeții. Este posibil să nu conștientizezi progresul sau să simți că îl plătești prea scump. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

În jurul tău e foarte multă agitație, sunt schimbări de tot felul. Situația devine dramatică și te afli în centrul ei. Dar a te afla fix în centru înseamnă o poziție de echilibru individual. O poziție din care poți să observi destul de obiectiv și, în același timp, să manipulezi situația. Iar asta va da rezultate spectaculoase pe termen lung.

Începând de pe 7-8 februarie, lucrurile se vor întoarce treptat în avantajul tău. Va începe să se vadă lumina în drumul spre principalele tale obiective. Vei înregistra succes în obținerea și folosirea unor bani care, ce-I drept, nu-ți aparțin. Însă nici partea ta de venituri nu va sta rău. Pe 20-21 februarie, Soarele și Mercur vor intra în Casa Banilor tăi și atunci îți vei permite chiar niște gesturi galante pentru tine și pentru cei dragi.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Cum o complicație nu vine niciodată singură, familia, la rândul ei, te va solicita din plin. Nimeni nu mișcă nimic fără să te sâcâie mai întâi pe tine cu o mie de întrebări. Trebuie să-I asiști de la cele mai mici operații până la deciziile capitale. Ia-te după intuiție și, la nevoie, mai trimite-I să se descurce singuri. Luna aceasta nu pândește niciun pericol prin jurul casei.

Cu partenerul și cu prietenii nu prea ai răbdare, așa că vei găsi mereu mici dovezi spontane de afecțiune care vor înlocui conversația și timpul petrecut împreună.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Sănătatea va fi ultimul punct pe lista priorităților tale. Foarte rău! Ai grijă de tot ceea ce înseamnă circulația sanguină și funcția respiratorie. Dacă fumezi, e puțin probabil să te lași tocmai luna aceasta: ești prea agitată. Dar găsește-ți orice pretext ca să amâni fumatul.