Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Capricorn. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Capricorn te găsește într-o dispoziție de petrecere, dornică de festivități și lume multă

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Capricorn. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Capricorn te găsește într-o dispoziție de petrecere, dornică de festivități și lume multă. Dispoziția se va schimba treptat spre sfârșitul lunii, când vei redeveni serioasă și cu chef de muncă. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Mișcările de avans ale lui Venus vor influența pozitiv progresul în cariera ta. În timp ce activitatea ta practică înregistrează succes după succes, mental, desfășori un proces paralel de pregătire pentru ceva nou, pentru o schimbare sau o dezvoltare profesională semnificativă. Faci bine că nu te confesezi și nu te consulți cu nimeni în această problemă. Nu este în jurul tău nimeni competent să te sfătuiască în vreun fel.

Situația financiară este una neobișnuit de solidă până pe data de 20. După aceea, apar unele provocări, dar nu majore. Vor fi niște mici tensiuni în casă cu privire la prioritățile fiecăruia asupra cheltuirii banilor. Cu puțin tact și puțină răbdare, nimic neplăcut nu se va întâmpla.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Ca de obicei, ești capul limpede, vocea rațiunii în relația de cuplu. Doar dacă partenerul tău e tot Capricorn se poate vorbi de o împărțire echilibrată a deciziilor practice și raționale. Luna aceasta, c niciodată, parcă nu ai chef să-I spui partenerului chiar tot, tot ce gândești. Nu atât din dorința de a-I ascunde ceva, cât din lipsa răbdării de a-I explica lucrurile complicate care-ți ocupă mintea.

Dacă nu ești într-o relație, nici nu te preocupă asta acum. Poți să flirtezi puțin, poți să ai o mică aventură, dar nu ai chef să fii sunată sau să intervină cineva în programul tău. Ai alte obiective deocamdată.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

E bine cu sănătatea, nimic rău nu apare la orizont. Luna aceasta ai puterea să iei hotărâri majore și să le și pui în aplicare. Poți renunți la fumat sau la alt obicei dăunător sănătății. Poți să te apuci o dietă necesară sau de sport. Un simplu moft sau acțiunile cu obiective exclusiv estetice nu te interesează.