Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Fecioară. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Noroc că ești de felul tău atentă la detalii și oarecum suspicioasă! Horoscopul lunar februarie 2019

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Fecioară. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Noroc că ești de felul tău atentă la detalii și oarecum suspicioasă! Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Fecioară semnalizează tot felul de pericole în jur. Nimic cu adevărat grav, dar obositor și stresant. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Atât aria profesională cât și cea personală și familială vor fi importante și foarte solicitante luna aceasta. Cele mai multe Fecioare au trecut printr-o perioadă de promovare, cu creștere a autorității și a veniturilor. Acum ai intrat în partea de confirmare, de justificare. Trebuie să dovedești că ai meritat, că ești la înălțimea încrederii acordate.

Venus retrograd până pe 20, complică puțin situația financiară. La sfârșitul lunii însă, te redresezi și ai posibilitatea să-ți achiți dările la zi, ba chiar și puțin în avans. Banii te vor ajuta să te revanșezi oarecum față de familie dacă ai neglijat-o în favoarea muncii.

 

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În familie, toți apelează la tine în tot felul de probleme. Pe de o parte, îți place să fii consultată și să te faci utilă. Pe de altă parte, ai vrea să se mai descurce și singuri. Paradoxal, atmosfera în casă este una armonioasă. Fiecare se amuză pe seama fiecăruia și nimeni nu se supără.

Prieteniile și ieșirile în societate nu te preocupă foarte mult luna aceasta. După orele de muncă intensă, te vei simți mai bine în intimitatea casei tale.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Semnale mărunte de oboseală și ușoară demineralizare sau anemie te vor sâcâi luna aceasta. Nu va fi nimic grav, dar ți se va întâmpla să moțăi foarte devreme la televizor. Din când în când, poate vei avea cârcei sau ți se va zbate vreun mușchi pe ici-pe colo. Puțin magneziu și multă odihnă vor rezolva totul.