Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Gemeni. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Luna martie este rezervată pentru carieră, așa cum indică horoscopul lunar februarie 2019 pentru Gemeni.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Gemeni. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Luna martie este rezervată pentru carieră, așa cum indică horoscopul lunar februarie 2019 pentru Gemeni. Plictiseala, enervarea, oboseala – toate te fac să te gândești la o schimbare radicală. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Gemeni: CARIERĂ ȘI BANI

Nu ești în cel mai fericit moment din punct de vedere profesional. Trebuie să iei o opțiune serioasă pentru schimbare și progres, altfel n-o să mai fii multă vreme tonică și optimistă cum ești acum. Fie rămâi în aceeași companie, dar te ridici la o poziție superioară, fie îți faci bagajul și pleci în cu totul alt domeniu – o decizie se impune.

Cu situația financiară bunicică pe care o ai, îți permiți chiar o pauză de cugetare și orientare. Îți permiți, de asemenea, să plătești un training care să te ajute în reorientare. În orice caz, te simți foarte liberă în decizie și acțiune.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Foarte lejer iei luna aceasta relațiile personale de tot felul. Nu lași să te supere nimic. Nu ești de felul tău o fire suspicioasă, dar în această perioadă chiar ești relaxată și încrezătoare. Cei din jurul tău se vor simți foarte bine sub influența ta.

Dacă ești liberă de angajamente, luna aceasta nu te va interesa neapărat să-ți găsești perechea. Vei flirta cu plăcere, vei admira sincer și fără inhibiții. Dacă se va întâmpla o mică aventură, va veni și va trece, deocamdată, fără urmări serioase. Deocamdată.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Dacă urmezi o dietă sau un tratament, luna aceasta vei avea tendința să neglijezi regulile. Asta te va costa un pic mai târziu, chiar dacă acum ai impresia că totul merge cum nu se poate mai bine. Dacă doar ai plănuit să începi ceva – o dietă, un tratament, o procedură medicală care nu prezintă urgență – mai bine amână puțin, pentru că luna asta n-o să te ții.