Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Scorpion. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Intrarea lui Saturn în Gemeni te influențează la nivel de emoții și echilibru. Horoscopul lunar februarie 2019

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Scorpion. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Intrarea lui Saturn în Gemeni te influențează la nivel de emoții și echilibru. Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Scorpion avertizează asupra acestor două aspecte care trebuie ținut bine sub control. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

Este foarte important să ții cont și de ceilalți, să le mai faci câte o concesie, chiar dacă nu au dreptate deloc. Altfel, vor apărea multe intenții și chiar acte ostile îndreptate împotriva ta. Răbdarea, calmu

Nu trebuie să te angajezi la cheltuieli mai mari decât de obicei. Nu este o lună foarte reușită din punct de vedere finaciar. Fie că o sumă se blochează undeva, pe parcurs, și ajunge mai greu la tine, fie că o plată pe care o faci se rărtăcește sau întârzie pe drum până la destinatar.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea este activă și fericită, dar Venus retrograd până pe data de 20 complică puțin lucrurile. Este multă incertitudine în relația actuală. Ar trebui tranșat într-un fel sau altul. N-ar trebui să te temi de o despărțire, pentru că nimic din jur nu indică tristețe sau o singurătate prelungită.

Din punct de vedere social, este o perioadă de succes pentru tine. Multe persoane importante și influente se vor afla în mediile pe care le frecventezi. Dintre beneficii poți să alegi ce vrei: influență asupra carierei, creșterea importanței soaciale sau oportunități diverse.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Nu face excese de nici un fel, pentru că echilibrul este greu de menținut luna aceasta. Orice libertate excesivă pe care ți-o permiți ar putea să aibă consecințe neplăcue și mai serioase decât ai putea crede. Este valabil pentru orice fel de exces: de muncă, de distracție, de effort fizic sau de effort intelectual. Uită-te mai des la ceas și respectă un program de masă și de odihnă.

l și diplomația sutn cărțile câștigătoare pentru tine luna aceasta. După data de 21 Saturn te va ajuta în privința aceasta și îți va veni oarecum natural.