Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Taur. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Taur anticipează încă o lună de tranziție, spre ceva mai bun, din fericire.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Taur. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Taur anticipează încă o lună de tranziție, spre ceva mai bun, din fericire. Saturn iese din semnul tău pe 20, iar Soarele intră. Te vei simți din ce în ce mai bine. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Prezența lui Jupiter în Casa Banilor te-a ajutat să câștigi, dar te-a și încurajat să cheltui cu mână largă. Locul îi va fi luat de Saturn și lucrurile se schimbă. Saturn e autoritar, te face să strângi băierile pungii. Pur și simplu, vei fi mai calculată, poate chiar puțin zgârcită. Nu e rău.

Tot Saturn te va face să muncești mult mai organizat. Nu vei mai accepta să faci nimic de dragul de a face. Totul va avea un scop precis pe care, de cele mai multe ori îl vei atinge. Este o perioadă bună dacă vrei să înveți ceva nou, legat de profesia ta.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Cu tot spiritul de independență, vei reuși cumva să fii amabilă și plăcută cu cei din jur. Siguranța de sine te va face să fii calmă și echilibrată. Partenerul se va relaxa puțin, pentru că nu va mai trebui să treacă zilnic prin confruntări.

Vei fi mult mai atentă cu timpul tău. Prietenii vor simți că îi neglijezi. Poți repara impresia, prin eficiență. Ajută-i dacă au nevoie, răspunde-le din prima la telefon și ascultă-i atent.

Dacă nu ești într-o relație, pretendenții nu vor avea niciun succes dacă se vor baza pe romantism și seducție. În februarie te interesează mai ales aspectele practice ale oricărei posibile legături.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Taur: SĂNĂTATE

Punctaj maxim la sănătate. Energie cu carul, tonus perfect. Poți să faci un pas important: să renunți la fumat sau la alt obicei dăunător; să te apuci de o dietă; să-ți rezolvi o problemă de dantură sau să-ți scoți o aluniță bizară.