În ce zodii sunt femeile care iubesc prea mult?

Se spune că sunt femei care iubesc peste măsură. Care își anulează propria persoană, propriile nevoi pentru a se dedica trup și suflet, și chiar mai mult de atât, unei persoane.

În ce zodii sunt femeile care iubesc prea mult?

Femeile care iubesc prea mult sunt capabile de cele mai mari sacrificii. Profunzimea sentimentelor lor cu greu poate fi atinsă sau înțeleasă de cei din jur, dar din păcate există un revers pentru cascada de trăiri intense pe care aceste femei o resimt. Riscul de prăbușire interioară este imens. În ce zodie sunt femeile care iubesc prea mult?

Rac

Femeia Rac dă totul și o face fără măsură. Este capabilă de mari trăiri și imense sacrificii, uită de ea, de părinți, de nevoile ei pentru bărbatul de care se îndrăgostește. Sacrificiile pe care le face sunt colosale privite din afară de un ochi critic și o minte cerebrală. Pentru că dau totul au mult de pătimit după uraganul care le pârjolește sufletul. Și apoi se retrag învinse de propria imensitate a iubirii de care e capabilă. De aceea se spune că Racul mereu face pași înapoi… de fapt femeia Rac se retrage.

Berbec

Își arată greu sentimentele, intră greu într-o relație pe viață și pe moarte, dar când o fac, ies scântei. Cum se spune, se lasă greu, dar când o fac, o fac cu greutate. Își arată anevoios sentimentele, le este teamă de propriile slăbiciuni. Partea urâtă este că ceilalți pot profita de ei odată ce i-au prins în capcana dragostei. Sunt capabili să ierte infidelități în numele dragostei. Trec peste umilințe și răutăți. Iubirea le doboară, efectiv, pe femeile Berbec.

PEȘTI

Nu există cumințenie mai mare în iubire decât în sufletul femeii Pești. Acceptă, tace, iartă, merge mai departe, se face că nu observă lucrurile neplăcute, șterge cu buretele tot ce nu-i convine, nu ridică vocea în numele dragostei pe care o poartă celui ales. Este o femeie pansament pentru rănile bărbaților. Este o femeie credincioasă iubirii și mereu săritoare. Când iubește femeia Pești plânge des. Își construiește scenarii dramatice în care ea e mereu victimă, niciodată călău.