Iulia Albu, despre iubitul ei: „Este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ

De mai bine de patru ani, Iulia Albu (38 de ani) și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Iulia Albu, despre iubitul ei: „Este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ

De mai bine de patru ani, Iulia Albu (38 de ani) și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Fashion editorul a făcut o serie de declarații după ce, zilele trecute, în presă s-a speculat că aceasta ar fi fost umilită în public de partenerul ei, în urmă cu ceva timp.

Lucrurile de care a fost acuzat sunt foarte grave. Cel mai grav mi se pare că nu a fost verificat acest subiect.

Este un subiect ca oricare altul … Eu am un singur lucru de spus. Acest om, care este alături de mine de patru ani, şi ştiu că acest lucru deranjează, este un tată mai bun decât a fost fostul meu soţ. 

Şi un tată mai bun decât sunt eu mamă. E un lucru important. Eu nu lovesc în nimeni. Eu sunt plecată foarte mult timp, iar el are cu adevărat grijă de acest copil.

Sunt foarte bine … Ne certăm pe lucruri mici, dar în rest nu! Suntem nişte oameni absolut normali”, a mărturisit Iulia Albu, într-o emisiune TV, potrivit Spynews.

Cum a cucerit-o bărbatul pe Iulia?

„Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat.

Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină.

A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene. Și nici catedralele dedicate lor.

Nu am fost niciodată ușor de cucerit. Cu siguranță am o personalitate care este ușor de suportat doar de către un bărbat puternic.

El se încadrează perfect în Fișa postului. Cu succes chiar”, a mărturisit Iulia Albu, pentru VIVA!.

Ce spune Iulia Albu despre o posibilă a doua căsătorie?

„Căsătoria este, momentan, un subiect care nu mă stârneşte foarte tare. Am o relaţie în care sunt foarte fericită.

Am lângă mine un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Consider că este importantă căsătoria însă, deocamdată, pentru mine nu este un lucru prioritar”, a mărturisit Iulia Albu, în urmă cu ceva timp, potrivit Adevărul.

Partenerul vedetei de televiziune locuieşte în Londra şi este om de afaceri, relatează Click!.

Din anul 2004 până în anul 2013, Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul Mihai Albu. Fostul cuplu are împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 9 ani.

Foto: Instagram