Jennifer Lopez, incident neplăcut la începutul carierei în film: „Mi-a cerut să-mi dau bluza jos … Voia să-mi vadă sânii

Jennifer Lopez a vorbit deschis despre o întâmplare mai puțin plăcută din trecutul ei.

Jennifer Lopez, incident neplăcut la începutul carierei în film: „Mi-a cerut să-mi dau bluza jos … Voia să-mi vadă sânii

Jennifer Lopez a vorbit deschis despre o întâmplare mai puțin plăcută din trecutul ei.

În timpul proiectului anual Masa Rotundă a Actrițelor (Actress Roundtable), propus de publicația The Hollywood Reporter, actrița în vârstă de 50 de ani li s-a alăturat colegelor ei de breaslă Scarlett Johansson, Lupita Nyong’o, Awkwafina, Laura Dern și Renee Zellweger pentru a vorbi despre carierele lor, dar și despre industria filmului în general.

Jennifer Lopez, incident neplăcut la începutul carierei în film: „Mi-a cerut să-mi dau bluza jos … Voia să-mi vadă sânii”

Subiectul #MeToo a apărut în conversație, motiv pentru care Jennifer a decis să împărtășească un incident petrecut cu mai mulți ani în urmă.

În timpul unei probe, un anumit regizor mi-a cerut să-mi dau bluza jos … pentru că ar fi trebuit să am și scene nud în film.

Voia să-mi vadă sânii”, își amintește actrița. „Iar eu mi-am zis: «Nu suntem pe platourile de filmare».”

Artista continuă prin a spune despre bărbatul al cărei identități nu o dezvăluie că era „nebun”, descriind modul în care l-a refuzat.

„I-am spus nu, m-am apărat. Dar a fost amuzant pentru că îmi amintesc cât de panicată eram în acel moment”, mai spune ea.

Și, apropo, era și un designer în cameră cu mine. Era o altă femeie acolo cu noi, mi-a cerut asta și l-am refuzat.”

„Puțin din Bronx (cartierul în care s-a născut) a ieșit din mine și i-am spus: «Nu trebuie să-mi arăt sânii. Pe platourile de filmare îi vei vedea»”, a mai adăugat actrița.

Faptul că a stopat întâmplarea a fost o realizare importantă pentru Jennifer fiindcă, spune ea, „dacă cedezi în acel moment, cealaltă persoană câștigă crezând că poate face orice din tine”.

„Pentru că am opus rezistență în acel moment, a făcut un pas înapoi și mai târziu și-a cerut scuze”, mai declară actrița.

„Imediat ce a părăsit camera, designerul din încăpere mi-a zis cât de rău îi pare că a trebuit să trec prin asta.”

Deși lucrurile nu sunt întocmai perfecte în Hollywood nici în prezent, cântăreața a scos în evidență schimbările pozitive de pe platourile de filmare.

Pentru realizarea peliculei Hustlers, despre mai multe stripperițe care jefuiesc o serie de bărbați bogați, Jennifer spune că, pe platou, s-a aflat un specialist care s-a asigurat că actorii sunt ok cu scenele nud sau cu scenele în care apăreau sumar îmbrăcați.