Kate Middleton, fermecătoare într-un costum dintr-o colecție veche

Se știe deja că ducesa de Cambridge recondiționează ținutele, nu se dă în lături să poarte de mai multe ori aceeași rochie

Kate Middleton, fermecătoare într-un costum dintr-o colecție veche

Se știe deja că ducesa de Cambridge recondiționează ținutele, nu se dă în lături să poarte de mai multe ori aceeași rochie și nu face nazuri când vestimentația nu este din colecțiile actuale ale marilor designeri de modă ai lumii… ba chiar, zilele trecute aceasta strălucit într-un costum Oscar de la Renta vechi de aproape 5 ani. 

Un costum mov-fuchsia din lână-bucle. Asta a ales Ducesa de Cambridge să poarte zilele trecute într-o întâlnire oficială unde a fost aplaudată și admirată pentru zâmbetul și naturalețea care au devenit deja cartea ei de vizită.

Costumul Oscar de la Renta din colecția toamnă-iarnă a anului 2015 i-a venit ca turnat ducesei… deși la prețul inițial de 2190$ sacoul și 1290$ fusta, nici nu ar fi avut cum să fie altfel. Surprinzător, nu este prima dată când Ducesa de Cambridge poartă acest outfit. În 2017, în cadrul unei conferințe medicale, apoi în același an la Operă, Ducesa a ales această ținută mov-fuchsia.

Stiliștii spun că acest model de fustă este cel care îi complimentează cel mai bine silueta din ce în ce mai subțire a ducesei. Nefiind o femeie cu forme voluptuoase, fustele creion, conice, sau strâmte nu fac decât să sublinieze talia filiformă, aproape pre-adolescentină a Ducesei de Cambridge.