Kate Middleton, superbă într-o rochie din dantelă și cu cercei de 400 de euro

Kate Middleton (37 de ani) a strălucit, luni seară, la Royal Variety Performance de la London Palladium

Kate Middleton, superbă într-o rochie din dantelă și cu cercei de 400 de euro

Kate Middleton (37 de ani) a strălucit, luni seară, la Royal Variety Performance de la London Palladium, într-o rochie Alexandre McQueen accesorizată cu o pereche de cercei de designer, în valoare de aproape 400 de euro.

Zâmbitoare, cu părul coafat în bucle lejere, Kate Middleton a atras toate privirile la Royal Variety Performance, gala anuală organizată pentru strângerea de fonduri pentru Royal Variety Charity, o societate caritabilă patronbată de Regina Elisabeta a II-a.

Dacă prințul William a ales un costum negru, cu cămașă albă și papion negru, Kate a optat pentru o ținută sofisticată, accesorizată cu o pereche de cercei spectaculoși creați de designerul de origine turco-canadiană Erdem.

Kate a ales modelul ”Floral”, pe care l-a mai purtat și anul trecut, în octombrie, când a vizitat Victoria and Albert Museum din Londra. În urmă cu un an era vorba despre primul eveniment oficial al ducesei de Cambridge după ce devenise mamă pentru a treia oară. Spre deosebire de luni seară, Kate i-a purtat atunci în combinație cu o rochie de zi, semn că ducesa de Cambridge știe să folosească versatilitatea unei bijuterii spectaculoase, cu cristale negre și gri montate pe o structură rotundă, terminată cu floare în partea de jos și o perlă care atârnă.

Rochia ducesei, din dantelă neagră, lungă până-n pământ, cu mâneci lungi și decolteu în formă de inimă, poartă semnătura lui Alexander McQueen. Kate și-a completat ținuta cu faimosul inel de logodnă cu safir și diamante, un clutch negru și pantofi negri stiletto.