Modă și personalitate: Cum să-ți formezi stilul vestimentar potrivit

Moda este modalitatea perfectă de a vă arăta trăsăturile unice, de a vă exprima gusturile și inspirația în lume

Modă și personalitate: Cum să-ți formezi stilul vestimentar potrivit

Moda este modalitatea perfectă de a vă arăta trăsăturile unice, de a vă exprima gusturile și inspirația în lume. Oamenii cu stil acordă atenție culorii, tăieturilor și țesăturii unei haine. Opțiunile sunt nelimitate.

Experimentați nuanțe, materiale și croieli diferite pentru a afla ce haine vă atrag sau vi se potrivesc și desigur, pentru a vă exprima personalitatea unică.

Așadar, stilul frumos este un stil care este cu adevărat propriu!

Cercetează stiluri vestimentare

Nu aveți nevoie să răsfoiți de fiecare dată zeci de reviste de modă pentru a vă inspira. Puteți găsi stiluri oriunde vă uitați. Urmăriți din nou filmul preferat și observați ce tipuri de haine poartă actorii preferați.

Analizează zilele în care în tine s-au trezit cele mai frumoase si mai inspirate sentimente și adu-ți aminte ce purtai în acea zi.

Trebuie să existe cineva în viața ta, al cărui stil te inspiră. Poți fi chiar tu acea persoană. Adresați-vă persoanei care vă inspiră un anumit stil vestimentar, pentru sfaturi.

Setați câțiva reguli care să vă ghideze stilul. Nu vă fie frică să căutați sau să încercați un amestec de câteva stiluri.

Formează-ți un stil

Stilul bărbătesc poate părea destul de simplu, însă este inspirat de personalitatea fiecărui bărbat și de amprenta pe care acesta o pune în abordarea sa vestimentară. După ce vă stabiliți câteva recomandări, gândiți-vă la unele haine pe care le-ați putea folosi pentru a duce mai departe această idee. Începeți cu pași mici și porniți cu articole ușor de găsit, precum o jachetă de jeans sau o pereche de pantofi casual. Pe lângă piesele vestimentare, accesoriile și gențile ocupă un loc important în stilurile vestimentare, de exemplu, poți găsi rucsacuri din piele potrivite pentru o ținută casual, într-o vacanță în care pe lângă jeansii și tricoul potrivit, ai nevoie de un rucsac încăpător și confortabil.

Mergi la cumpărături mai des

Acest lucru vă va oferi o idee despre ceea ce este actual și la modă și vă poate oferi șansa de a vedea ce articole doriți și ce nu vi s-ar potrivi.

Testează materialele

Nu cedați hainelor incomode doar pentru a fi în trend. Simțiți materialul și întrebați-vă: Mi-ar plăcea să fiu îmbrăcat în această cămașă? În acest fel, puteți acorda atenție materialelor și procentelor menționate pe etichete. Limitați cantitatea acestor materiale în haine.

Exprimă-te prin îmbrăcăminte

Stilul nu are o carte de reguli. Te cunoști foarte bine și îți cunoști corpul. Stilul vine din interior, provine din personalitatea și aspirațiile voastre.

Este important să vă placă un anumit trend de îmbrăcăminte, trebuie doar să vă gândiți de două ori înainte de a decide ce trebuie să purtați. Luați exemple, cercetați și experimentați anumite tipuri de îmbrăcăminte dar cel mai important e să vă păstrați personalitatea.

Vă puteți îmbunătăți stilul doar purtând haine care să fie în armonie cu trăsăturile și personalitatea voastră.Inspirația poate fi găsită și analizând colecțiile, cunoscând câte ceva despre designeri și acumulând cunoștințe legate de această lume a fashion-ului. Găsește aici cele mai inspirate cuvinte despre stil ale marilor creatori de modă și află cât mai multe despre cei câte te inspiră cu adevărat, pentru a-ți creea o garderoba cu adevărat autentică!

Îmbrăcămintea, stilul și confortul sunt într-o strânsă legătură atunci când alegerile noastre vin din interior. Căutăm și găsim un echilibru între stările și inspirația pe care le definim sub termenul de stil devenit trend prin exprimarea vestimentară a fiecăruia dintre noi.