Nimeni n-a ştiut asta despre Smiley. Artistul se roagă frecvent la Muntele Athos

Smiley este unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi cântăreţi din muzica românească

Nimeni n-a ştiut asta despre Smiley. Artistul se roagă frecvent la Muntele Athos

Smiley este unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi cântăreţi din muzica românească, iar cariera sa este într-o continuă ascensiune. Pe lângă faptul că scoate hit după hit, Smiley este şi în juriu la "Vocea României" şi gazdă pentru emisiunea "Românii au talent".

Când nu munceşte, Smiley obişnuieşte să plece în vacanţe şi, de curând, a povestit într-un interviu pentru Revista Viva că merge des în Grecia, să se roage la Muntele Athos.

Când am mai mult timp liber la dispoziţie, plec în vacanţe. Altfel, stau acasă, mă relaxez, mă mai uit la un film, mai beau un şpriţ cu prietenii, mai facem un grătar…', a declarat Smiley pentru VIVA!.

Smiley spune că nu este habotnic, însă a crescut într-o familie cu credinţă în Dumnezeu, motiv pentru care se consideră un om credioncios.

Nu e o tradiţie, pur şi simplu mai merg din când în când. Cu prietenii, cu familia. Dar stabilesc asta în funcţie de cum am timp, nu e ceva ce îmi impun să fac anual. Dacă reuşesc, bine, dacă nu, amânăm pentru anul viitor. Am fost crescut în tradiţia ortodoxă şi o păstrez, sunt credincios de felul meu. Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu, îmi păs­trez tradiţiile româneşti',  a declarat Smiley despre plecările sale la muntele Athos, pentru sursa citată.

 

 

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0