Slăbit rapid. Top 5 tehnici de accelerare a metabolismului

Slăbitul rapid și accelerarea metabolismului par să fie preocupări pentru multe dintre noi, dragelor

Slăbit rapid. Top 5 tehnici de accelerare a metabolismului

Slăbitul rapid și accelerarea metabolismului par să fie preocupări pentru multe dintre noi, dragelor. Ne dorim să ieșim frumoase din această carantină și parcă nu mai avem timp sau energie să găsim cele mai eficiente metode de a reveni la silueta de dinainte de carantină. Sau, de ce nu, de a uimi pe toată lumea cu silueta noastră de la final de carantină.

Slăbit rapid. Top 5 tehnici de accelerare a metabolismului

Iată, astăzi am reușit să elaborăm o listă cu 5 tehnici foarte utile și cu rezultate rapide. Aplicându-le, ele te vor ajuta să îți accelerezi metabolismul și garantat corpul tău va primi, din nou, nota „20'.

1. Consumă cât mai multe proteine

Dimensiunea masei musculare determină viteza metabolismului. Proteinele sunt sevă pentru masa musculară, dar ai grijă să ai în alimentație și proteine animale și proteine vegetale.

2. Bea apă RECE

S-a demonstrat științific faptul că persoanele care beau peste 1,5 l de apă pe zi au un metabolism mai accelerat decât cele care beau mai puțin. Pe de altă parte, dacă apa este rece este și mai bine, pentru că organismul va face un efort să încălzească apa, ceea ce înseamnă calorii în minus.

3. Mese reduse cantitativ și dese

Mănâncă puțin și des, știi vorba aceea? Ei bine, îți vine să crezi sau nu este o regulă de aur în slăbit rapid și accelerarea metabolismului. Mănâncă puțin din 3 în 3 ore și metabolismul tău va fi mereu în alertă. Ai grijă, însă, ce alegeri faci.  Poți experimenta și reversul medaliei, dacă nu ești atentă la calorii.

4. Alimente interzise pentru un slăbit rapid

Porumb, grâu, zahăr, soia, alcool, fructe uscate, îndulcitori artificiali sau băuturile dietetice. Toate încetinesc metabolismul și îți fac foarte mult rău.

5. Dormi suficient și fă mișcare

Evident, fiecare tip de activitate în orele ei. Nu sta niciodată pe scaun atunci când poți să stai în picioare și mergi mult, foarte mult pe jos. Prin transpirație, organismul tău elimină toxine și accelerează metabolismul. Pe de altă parte, dormi suficient, altfel metabolismul tău o să fie foarte leneș.