Testul care îți arată în câteva secunde dacă ai probleme cu inima.

Afecțiunile cardiace se numără printre principalele cauze de deces la nivel mondial, motiv pentru care orice simptom neplăcut ar trebui investigat cu atenție de medicul specialist.

Testul care îți arată în câteva secunde dacă ai probleme cu inima.

Orice problemă legată de funcționarea inimii ar trebui să te trimită de urgență la medic și asta pentru că, în multe dintre cazuri, amânarea consultului poate duce la deces.

Testul care îți arată în câteva secunde dacă ai probleme cu inima. Ce trebuie să faci?

Dacă nu te-ai confruntat cu simptome neplăcute până în prezent, dar vrei să vezi dacă sistemul tău circulator sau inima funcționează corect, un test simplu te poate ajuta să faci acest lucru rapid. Durează doar 30 de secunde. În primul rând ai nevoie de un bol, apă rece și câteva cuburi de gheață,

Tot ce trebuie să faci este să îți pui ambele mâini în apa rece, în care ai adăugat cuburile de gheață și să le ții timp de 30 de secunde. În funcție de felul în care organismul reacționează îți poți da seama dacă ai sau nu motive de îngrijorare.

Specialiștii spun că dacă degetele se colorează în roșu, atunci este un semn că nu există probleme la nivelul sistemului circulator sau la nivelul inimii, ceea ce înseamnă că organismul funcționează perfect normal.

În cazul în care degetele capătă o culoare pală sau se învinețesc, acesta poate fi un prim semn al problemelor cardiace, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai multe investigații pentru a depista cu exactitate dacă este sau nu vorba despre o afecțiune medicală.