Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 aprilie 2019

În fiecare vineri, Urania este prezentă pe libertatea.ro pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 13-19 aprilie 2019

BERBEC

În săptămâna 13-19 aprilie 2019, ați putea sparge rutina cu care v-ați confruntat în ultima perioadă participând la situații și evenimente provocatoare. Veți fi obligați să acordați mai mult timp preocupărilor profesionale. Relațiile parteneriale pot fi puse la încercare: soțul/asociatul/colaboratorul va ridica o problemă de interes comun în termeni răspicați.

TAUR

În săptămâna 13-19 aprilie 2019, presiunea familiei sau treburile casei v-ar putea complica existența mai ales dacă veí intra în dezacord cu părinții sau cu rudele apropiate pe o temă pe care fiecare o înțelege în chip diferit. Veți avea nevoie de calm, de echilibru interior și nu de zbucium, lacrimi sau stres emoțional.

GEMENI

Săptămâna 13-19 aprilie 2019 este marcată de succese determinate de cantitatea de informații pe care le dețineți: cu cât veți ști mai multe lucruri cu atât veți fi mai avantajați și mai protejați în fața unor eventuale riscuri sau decizii neinspirate. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a vă impune în situații speciale prin curajul cu care veți aborda subiecte delicate sau veți face față unor împrejurări unde este nevoie de combativitate verbală.

RAC

Săptămâna aceasta, vă concentrați pe propria persoană (trăiri, senzații, gânduri, impulsuri, dorințe). Simțiți o mare dorința de a vă afirma cu și prin bani și nevoia de a vă depăși condiția financiară prin muncă și efort personal. Contextul astral favorizează viața sentimentală, trăirile intense în plan afectiv, sensibilitatea accentuată.

LEU

Săptămâna 13-19 aprilie 2019 stă sub semnul stresului, încordării nervoase, frământărilor accentuate, de unde și eventualitatea unor tristeți accentuate în mod disproporționat față de realitatea pe care o trăiesc unii dintre voi. Din păcate, aveți parte de îngrijorări domestice, tristeți de ordin familial, în schimb, în viața profesională, vor fi suficiente evenimente de larg răsunet.

FECIOARĂ

Săptămâna 13-19 1prilie 2019 stă sub semnul îndepărtării de persoanele care v-au dezamăgit sau care au început să vă creeze probleme (de comunicare, de încredere, de responsabilitate). Aveți parte de dezamăgiri legate de felul brusc şi greu de catalogat al unor evenimente care scot în evidenţă vulnerabilitatea unor idei, proiecte sau activităţi instituţionale în care ați avut încredere.

BALANȚĂ

În săptămâna 13-19 aprilie 2019, în relațiile de prietenie își va face loc orgoliul unora, altora sau al ambelor părți care pot complica firescul și utilitatea comunicării. Contextul astral favorizează calmarea unor stări organice tulburate, în ultima vreme, de muncă, îngrijorări sau afectate de condițiile meteorologice. În ceea ce privește sectorul banilor, din păcate veți constata lucruri care nu vă vor face prea mare plăcere.

SCORPION

Contextul astral al săptămânii 13-19 aprilie 2019 vine cu „rezistență la nou' sau cu dificultăți în a vă modifica niște obiceiuri de gândire. Veți avea tendința de a estompa reacțiile subiective chiar dacă ele sunt justificate și de a favoriza considerații care iau în calcul un interes personal ce nu trebuie sacrificat.

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta faceți planuri importante cu privire la evoluția voastră profesională și socială. Faceți eforturi de depășire a unor limite sau a unui cadru care nu vă permite să progresați. Se pune problema unei bune și înțelepte administrări a situațiilor care privesc imaginea voastră publică, autoritatea, capacitatea de a conduce o activitate prin exercitarea unei funcții.

CAPRICORN

În săptămâna 13-19 aprilie 2019, aveți şanse mici să rezolvați o problemă pe calea dialogului şi a bunei înţelegeri.  Faceți eforturi pentru a asimila noţiuni noi, aveți nevoie să vă neteziți drumul profesional sau calea spre împlinirea unui scop prin decizii şi iniţiative practice.

VĂRSĂTOR

În săptămâna 13-19 aprilie 2019, contextul astral vine cu o confruntare delicată sau, de la caz la caz, dificilă cu persoane importante, care țin să impresioneze, să vă intimideze prin rang și funcție, care nu acceptă discuții pe tema dată, ci pretind supunere necondiționată. Din păcate, nu veți avea șansa vreunei victorii în fața acestora ba chiar s-ar putea declanșa adevărate ostilități dacă le veți da o ripostă pe măsură. Indicat ar fi să adoptați o atitudine calmă, indiferentă, fără promisiuni și angajamente explicite.

PEȘTI

În săptămâna 13-19 aprilie 2019, faceți eforturi susținute să vă afirmați la locul de muncă. Puteți avea succes în dobândirea unui loc de muncă în urma unei demonstrații de competență și valoare personală. Sunt posibile dialoguri cu potențialii parteneri de afaceri sau de proiect profitabile și oneste.